Liljana Kondakçi eshte nje nga kengetaret me te njohura ne muziken e lehte shqiptare,ka filluar karrjeren e saje ne moshe shume te re diku rrethe viti 1965.

Ka shenuar pjesmarrje rekord ne festivalet e dhjetorit jo vetem me pjesmarrje por edhe me kenget e shperblyera . Ka marre shtate cmime te para ne festivalet kombetare te kenges ,shume cimime te dyta dhe te treta.

Burimi: Aktoret Shqiptare