Kudo ku je ti

Në një dritëz që shkëlqen
dhe në notat e një kënge
në një zemër që troket
je ti

Në këto duar që ndërtojnë
dhe në krahët e një ëndrre
tek një foshnjë që buzëqesh
je ti

Nëpër rrugët plot me drita
në dëshirat e një zemre
në gëzimin e rinisë
je ti

Në shkëlqimin e mëngjesit
në argjëndin e një mbrëmje
çelur në një poezi
je ti

Refreni:

Dhe i mblodha zërat që ka jeta
ngjyrat që shpërthen natyra
dhe thura sot me to
një poezi

Mora gazin që shpërthen në zemra
gjithë buzëqeshjen e qytetit
dhe thura sot një këngë
plot dashuri

Luan Zhegu – Kudo je ti (1987) – Kur vjen pranvera ..

Video nga Zamir Selimi