Kujtime nostalgjike të sjella në një fotoalbum nga faqja Na Ishte Dikur, për të gjithë ndjekësit e saj. Kujtime të një kohe që nuk kthehet më, mbetet vetëm ti kujtojmë disa nga fragmentet e një jete përgjithësisht të varfër dhe të thjeshtë të para viteve ’90.

Çentrot e qendisura me dorë nga nënat tona.

Lumturia e Viteve 60,70,80,90

Te fusha ali demit dikur…

Akoma themi shume prej nesh

Kush nga ju do preferonte të ëmbëlsohet me këto, ndoshta tashmë sjanë në mode ama për mbeten gjithmon të mira

Aspirinat e dikurshme, të sillnin në terezi

Gjymat e bakrit, kishte edhe zingato

Hajde akullore aranxhata… Ah sa te shijshme ishin

5 lek tek Gega golloborsi qe vinte me karrocen e akulloreve bente xhiron 2 her ne dite gjith tiranes, kinostudio kombinat

Sobë e mrekullueshme, sa gjëra të mira kemi gatuar aty për fëmijët tanë.Sa jemi ngrohur në ditët e ftohta të dimrit.Sa rroba kemi tharë aty

Kallama sheqeri ishin shume te mira

Ora Kineze

Ku dollia e pare ngrihej per Enverin dhe partine se mos e ngreje per ato e haje .

Ishte koha kur dentistat dhe berberat nuk kishin asnje ndryshim

Ishte koha kur shikoim, Borebardha dhe 7 xhuxhat

Rrethi i famshem

Një ditë e zakonshme për pushuesit e kryeqytetit dikur…

Ky material u pregatit nga E. Troplini për faqen Naishtedikur.info, materiali mund të meret dhe të publikohet diku tjetër duke përmendur burimin dhe autorin. Faleminderit/Naishtedikur.info