Po sjellim për ndjekësit e faqes Naishtedikur.info disa foto që në ditët e sotme duken shumë të çuditshme për brezin e ri, por për ata që jetuan vrullin e viteve 90 këto foto janë të zakonshme, sepse ishin pamje reale e jetës së përditshme në Shqipëri.

Sigurimi teknik

Mahu kur te bish

Bariu i vogël

Në pritje të këstit të lekëve

Meme për të treguar sa të fortë ishin celularët nokia dhe sa bateri mbanin

Endrra jone e pare mbas vitit 90 te kishim nje si ky

Peshoret mbas 80

Garipi i lagjes, ka lidhur edhe kemishen

Në Elbasan, makinën e policisë e ka lënë nafta

Poezi kushtuar viteve 80-90

Ditë të bukura na presin…

Kur shkonim familjarisht në plazh, bashkë me familjet e xhajave, hallave e tezeve.

Ndoshta ishte menyra më origjinale për të jetuar! Pa internet, pa telefona, pa teknologji, thjeshtë duke u kënaqur!
Pllazhi i Divjakës dikur

Sajonim një tendë me çerçaf dhe 4 degë peme

Dasmat dhe ahengcinjtë që u hidhnim lekë

Moda e viteve 90, me floke te gjata

Mblodhi dhe përshtati për naishtedikur.info E. Troplini