Pranvera filloi me ardhë
dhe bylbyli nis me k’ndu’
Njajo drandafillja e bardhë
del n’dritare me ndig’ju’

O shpirt sa të du’
përmbas teje kam mbaru’
S’bashku’t jetën me e kalu’

Manjola Nallbani – Pranvera filloi me ardhe

Rreth e rreth Shkodrës jam sjell’
lule m’lule tuj shetit
Ndër ma t’bukrat ty t’kam zgjedhë
porsi hyll’ i bukurisë

O shpirt sa të du’
përmbas teje kam mbaru’
S’bashku’t jetën me e kalu’

Përgatiti: A. Shehi/Naishtedikur.info