I ftuar ne emisionin “OXYGEN” te Besim Dina, Mema deklaroj se ne ballkan jemi shume me shume Shqiptar, transmeton ‘Zgjohu Shqiptar’

“Duhet ti hym nje llogarie se nuk ka vend ne ballkan qe te mos kete Shqiptar. Vetem ne Turqi jane mbi 6 milion Shqiptar e nese do te flisnim me ndonje prind, jane me 11 milion”, theksoj Mema.

“Kam patur mundesin te takoj dhe disa shqiptare te ardhur nga Cameria e ku disa prej tyre edhe qanin. Qanin qe te kishin nje pashaporte shqiptare, thoshin qe para se te vd, esin duam te kemi 1 pashaporte shqiptare”./zgjohushqiptar.info