Marjana Kondi u lind në Tiranë më 21 shkurt 1961. Aktore e teatrit të estradës. Interpretoi disa role në kinema mes të cilëve një rol kryesor tek “Fejesa e Blertës”, si dhe disa role në telefilmat e TVSH. Gjithashtu ka marr pjesë në seritë e para te Show “Portokalli”, gjatë vitit 2004-2005 në Top Channel.

Burimi: Aktoret Shqiptare