Shqiptarët edhe në vitit e 60’ta kishin shkuar me Plis në Paris. Këtë e dëshmon edhe foto e realizuar nga grupi i njohur i muzikës folklorike nga Drenoci i Malishevës.

‘Me plis në Paris” ishte moto e të gjithë shqiptarëve në përkrahje të Kombëtares shqiptare, e cila arriti kualifikimin historik në Euro 2016, shkruan gazeta Express.

Por, shqiptarët edhe në vitit e 60’ta kishin shkuar me Plis në Paris. Këtë e dëshmon edhe foto e realizuar nga grupi i njohur i muzikës folklorike nga Drenoci i Malishevës, në krye me Sali dhe Feriz Krasniqin. /Express/