Mbrëmë në Michigan komuniteti shqiptaro-amerikan u lut për ata që humbën jetën dhe ata që u dë, mtuan nga tërmeti në Shqipëri.

Në një ceremoni të organizuar nga “Kisha Pajtore” me rastin e 107 vjetorit të pavarësisë, u mblodhën fonde për të prekurit nga tërmeti.

Në tubim u bë edhe inaugurimi i një salle të re të kishës si dhe u përurua qendra kulturore Nënë Tereza. Në Michigan ndodhet kolegu ynë Burim Goxhuli.

Burimi: Zeri i Amerikes – https://www.zeriamerikes.com/a/mi%C3%A7igan-shqiptaro-amerikan%C3%ABt-luten-p%C3%ABr-viktimat-e-t%C3%ABrmetit/5188420.html