Muhamed Ali dhe Pele.

Fotografia është bërë në 1977 në New York Giants Stadium.

Muhamed Aliu u takua me Pele dhe shkëmbeu një puthje në faqe. Ali ishte Vizitori i Nderit në atë që do të ishte loja e lamtumirës së Pele me New York Cosmos.

Pele do të përfundonte fjalimin e tij të lamtumirës duke thënë “Dashuria. Dashuria. Dashuria”./Naishtedikur.info