“Na dhemb shpirti, brezit tim, moshës sime, që fëmijët tanë e nipërit dhe mbesat nuk po shikojnë të ardhmen këtu në Shqipëri, në këtë vend që ka resurse të jashtëzakonshme”, thotë aktori i shquar shqiptar Mirush Kabashi.

Zoti Kabashi mori pjesë me disa interpretimeve në skenën e Gjirokastrës në aktivitetet e Nismës “Thurje” e cila synon të rrisë ndërgjegjësimin e shoqërisë shqiptare për nevojën e ndryshimeve.

Photo Credit – VOA

Burimi: Zëri i Amerikës – https://www.zeriamerikes.com/