Avdije Alibali (Mamica); “Skënderbeu” – (1953)

Adelina Xhafa (Katrina); “Përse bie kjo daulle” – (1969)

Elida Janushi (Marta); “Brazdat” – (1973)

Majlinda Bërxolli (Pranvera); “Pranverë në Gjirokastër” – (1978)

Majlinda Gjodede (Bele); “Dollia e dasmës sime” – (1978)

Rajmonda Bulku (Shpresa); “Nusja dhe shtetrrethimi” – (1978)

Shpresa; “Keshilltarët” – (1979)

Shpresa Bërdëllima (Asimeja); “Përtej mureve te gurta” – (1979)

Ermira Gjata (Bardha); “Nusja” – (1980)

Shpresa Bërdëllima (Vali); “Era e ngrohtë e thellësive” – (1982)

Rezarta Vinçani (Eli); “Shokët” – (1982)

Dhurata Kasmi (Margarita); “Dora e ngrohtë” – (1983)

Tatiana Leska (Motra e Visarit); “Militanti” – (1984)

Rajmonda Bulku (Diana); “Të paftuarit” – (1985)

Pranvera Lumani (Sherka); “Dasëm e çuditshme” – (1986)

Elvira Diamanti (Marigoja); “Përrallë nga e kalauara” – (1987)

Rabie Hyka (Drita); “Zëvëndësi i grave” – (1987)

Anila Karaj (Lumto); “Pesha e kohës” – (1988)

“Misioni përtej detit” – (1988)

“Kthimi i ushtrisë së v.dekur” – (1989)

Merita Dabulla; “Edhe kështu edhe ashtu” – (1989)

Sesilja Plasari (Alma); “Edhe kështu edhe ashtu” – (1989)

“Vitet e pritjes” – (1990)

Albana Mici; “Vetmi” – (1990)

Matilda Makoçi (Dudekate); “Balada e Kurbinit” – (1990)

Samanta Karavello; “Gjoleka djali i Abazit” – (2006)

Burimi: AktoretShqiptare.info