Donna Jolanda, siç e njihnin të gjithë u nda nga jeta në Cellino San Marco, në Brindisi, në shtëpinë e familjes.

Albano jetonte shumë pranë shtëpisë së nënës, për të cilën edhe përkujdesej, shpeshherë objekt i intervistave të gazetarëve bëhej edhe e ëma e tij Jolanda.

Për Albanon, nëna ishte shtylla kurrizore e jetës së tij, aq sa e quajti atë “gruaja dhe nëna më e mirë në botë”.

Përgatiti stafi i Naishtedikur.info, materiali mund të meret dhe publikohet në çdo media apo portal, duke cituar burimin /Naishtedikur.info