Ka ndërruar jetë rapsodi i njohur shqiptar. Rapsodi i njohur shqipar, Sherif Dervishi ka ndërruar jetë ditën e sotme.

Ai u shtrua me urgjencë në spitalin e kryeqytetit pasditen e djeshme, pas një he, morragjie cerebrale mirëpo nuk mundi t’i përballojë.

58-vjeçari pati një be, tejë të gjatë me k, ancerin.

Dervishi ishte një këngëtar i njohur që identifikohej më së shumti me këngët popullore rapsodike, popullore e Shqipërisë së Veriut dhe popullore folklorike.

Burimi: Konica.al