Filmi “Në çdo stinë” është prodhuar nga Kinostudio “Shqipëria e Re” në vitin 1980. Regjia: Viktor Gjika, Skenari: Bashkim Hoxha, Viktor Gjika, Producent: Shqipëria e re , Muzika: Aleksandër Peçi.

Përmbajtja e filmit
Zana dhe Bardhyli janë dy studentë që dashurohen. Përmes amplitudave shpirtërore të dashurisë së tyre filmi zbulon ëndrrat dëshirat dhe preferencat e tyre. Me karakteret që kanë pak a shumë të njëjtën moshë por edhe ndryshime midis njëri tjetrit filmi jep portretin e studentit të ri.

INTERPRETOJNE
Anisa Markarian
Arben Imami
Ermira Bahidi

Adrian Cerga
Frederik Ndoci
Ylli Demneri
Spiro Duni

Pavlina Leka
Tomor Nushi
Karafil Shena
Ema Shteto