Pavaresisht teksteve (qe edhe ato ishin shume revolucionare per kohen) eshte ndoshta i vetmi festival shqiptar ne historine e muzikes shqiptare qe nga cdo pikepamje nuk i le gje San Remos se kohes…. As sot nuk behen festivale kaq te lirshme, me muzike kaq te bukur dhe kengetare kaq te talentuar… turp mbi turpet per ate regjim qe shumekush ka filluar edhe te harroje sa i demshem ka qene per historine e Shqiperise…

Kengetaret:

Lefter Agora
Justina Aliaj
Bashkim Alibali
Iliriana Çarçani

Petrit Dobjani
Valentina Gjoni
Liliana Kondakçi
Sherif Merdani

Dorian Nini
Shkëlqim Pashollari
Suzana Qatipi
Ema Qazimi

Françesk Radi
Zija Saraçi
Ilmi Sino
Lindita Sota (Theodhori)

Tonin Tërshana
Vaçe Zela