Përmbajtja e filmit

Miri ka kuptuar se e motra e tij Ana, është e dashuruar me një të ri i cili është teknik pajisjesh elektrike në atë zonë. Duke pasur një keqkuptim me mësuesen e tij, ikën nga shkolla në drejtim të pa caktuar. E motra vë në dijeni të ëmën për vonesën e të vëllait, e cila kërkon ndihmën e organeve të policisë. Babai i tij habitet kur e takon të birin në periferi të qytetit. Edhe të tjerët shqetësohen, sidomos mësuesja e Mirit.

Prindrit shqetësohen edhe për vajzën e tyre, pasi Miri ia tregon babait sekretin e dashurisë të së motrës. Pas shumë prpjekjeve, dashuria e Anës ngadhënjen mbi prindërit e saj, të cilët bien dakort me të.

Filmi “Në shtëpinë tonë” prodhim i vitit 1979.

Regjisor: Dhimiter Anagnosti dhe skenar i Kiço Blushi.

Aktorët

 • Roza Anagnosti …Mesuesja
 • Bujar Asqeriu ….Fatosi
 • Tatjana Leska ….Ana
 • Eptan Lohja ……Fatmiri
 • Mimika Luca ……Flora
 • Robert Ndrenika ..Stefi
 • Ilia Shyti……..Komshiu
 • Esma Agolli
 • Marta Burda…….komshija
 • Agron Ballabani
 • Marika Kallamata
 • Xuzepina Panhi
 • Evis Bakllamaja
 • Zyra Cerkani
 • Era Dhimitri
 • Skender Hoxha
 • Dhimitra Keta
 • Llambro Konomi