Nen yje, poshte malit, mes pyllit afer ujit ne Natyre  festuam me qindra te rinj dhe jo vetem ne Park Blini.  8 dhe 9 qershor organizuam

“EKO Festen Lumi Shales”, nje feste per hapjen e sezonit turisk, ne zonen e cila eshte kthyer ne nje nder vendet me te frekuentura ne 3 vitet e fundit.  Ishin dy dite mes lundrimit, kampingut, eksplorimit, kanoave, lojrave te ndryshme dhe festes naten ne skene dhe afer zjarrit.  Po ku ka me bukur mes te rinjsh dhe Natyres duke festuar per bukurite Natyrore qe kemi! 

Falendojme per bashkepunimin Park Blini, grupin OFFCHESTRA, MasterChef Sokol Prenga, gazetaret, aktivistet e EKO Mendjes dhe shume te tjere qe ndihmuan dhe na u bashkuan ne kete feste! 

– EKO Mendje

(fotot nga Ilirjan Kallaj dhe Mirsad Basha) (KUJDES foto (copyright EKOMendje)