Një foto e rrallë: Pritja për herë të parë e Nënë Terezës , nga Kryetari i Komitetit Ekzekutiv të Këshillit Popullor të Rrethit Tiranë Shoku Llambi Gegëprifti , kandidat i Byros Politike të Komitetit Qendror të Partisë së Punës së Shqipërisë.

Nëne Tereza vjen në Shqipëri për herë të parë me mision për të hapur shtëpinë e parë të motrave, por që s’u pranua nga Udhëheqja e atëhershme dhe pse Nënë Tereza takoi për këtë qëllim dhe mision dhe Sh Ramiz Alia, sekretarin e parë të KQPPSH.

Nënë Tereza shoqërohej nga Gazetari i mirënjohur Ferdinand Samarxhi!

Burimi: GSH.AL