Nertila Koka është një këngëtare shqiptare nga Shqipëria. Ajo ka luajtur dhe në disa filma me role të dyta. Ka interpretuar në këto filma:

  • Telefoni i një mëngjesi (1987) si Lira
  • Duaje emrin tënd (1984) si Bora
  • Apasionata (1983) si motra e Arturit

Burimi: Aktoret Shqiptare