Nëse martohemi, thjesht relaksohuni. Ju nuk keni nevojë të jeni të trembur. Nuk ka nevojë për t’a lustruar fytyrën në një mënyrë të tillë. Për çfarë? Në fund të fundit, me ujin e adhurimit në çdo kohë, gjithmonë do të jeni e bukur.

Ju gjithashtu nuk keni nevojë të shqetësoheni për formën e barkut. Ushqehu sa të duash,e shëndoshë apo e dobët nuk ka asnjë problem. Sepse unë e di, në barkun tënd, ka një bark që do të lindë bijtë e mi.

Nëse martohemi, thjesht relaksohuni. Nuk duhet të shqetësoheni nëse nuk mund të gatuani. Pas të gjithave, ju jeni një grua për burrin, jo një kuzhiniere. Po, apo jo? Ne do të gatuajmë së bashku …

Dhe kur kuzhina është shërbyer, ne shikojmë njëri-tjetrin, me buzëqeshje, pastaj qeshim me ushqimin si ajo rezulton, ushqimi ynë është i kripur. Hehe.

Nëse martohemi, thjesht relaksohuni. Nuk ka nevojë të hezitoni, nëse nuk mund të kujdeseni për shtëpinë. Pas të gjitha, ju jeni e martuar si një grua, jo një shërbëtore …

Herët në mëngjes para se të shkoj për punë, ne do ta vendosim gati çdo gjë së bashku. Ndoshta ju jeni ajo që u përfshi me dashuri dhe unë nuk do lodhem në punë për shkak të dashurisë tënde . Pajtohesh, apo jo?

Nëse martohemi, thjesht relaksohuni. Nuk ka nevojë t’i frikësoheni fjalëve të njerëzve se të qenit grua e jetës do të jetë e mërzitshme. Nuk është. Ti nuk je roje sigurie në shtëpinë time, ti jeton në zemrën time ….

Pra, në kohën time të lirë unë shpesh do t’ju nxjerr jashtë për një shëtitje. Hipur në kal, ose nëse të hahet në rrugë,do jemi të lirë të ndalojmë kudo. Ah, ne do të kemi muajin e mjaltit çdo ditë, në mënyrën tonë.

Nëse ti je gruaja ime, thjesht relaksohuni. Sepse lidhja jonë është një virtyt. Bashkëpunimi ynë do të shpërblehet, gjithashtu në çdo kontakt eliminohen mëkatet. A nuk e sheh se qielli paraqitet në tokë ?

Por ju jeni shoqëruesja ime e shpirtit, mos shkoni kudo, po. Ji e durueshme me vetminë tënde.

Unë jam gati, këtu. Së shpejti do të vij me një dhuratë devotshmërie. Do trokas në derën tuaj. Të njihem me familjen tuaj. Pastaj më lëkundni me pritjen tuaj. Me dyshim dhe dashuri.

Pra, për ju, a do të jeni të duruar duke pritur për mua? :)/Libri dhe Komenti