Ma fale atë buzëqeshje , qe e andrroj n’vetmi
Ma fale atë buzeqeshje , e më mbushe lumturi

Asgja nuk më ka mbetur , tani t’gjitha i humba
Dashuria dhe gëzimi , u zhduken për mua

E kujtoj atë takim , me lotët e dashuris
Jetoj në ate përqafim , që ma dhurove ti (2X)

Kaluan shumë kohë , vite të tëra ndër ne
Ti ike shumë largë , pa më thëne ku je

Asgja nuk me ka mbetur,tani t’gjitha i humba
dashurija dhe gezimi,u zhduken per mua

E kujtoj ate takim,me lotet e dashuris
jetoj ne ate perqafim, qe me dhurove ti(2x)