8 Mars 1991, Lindita Halilaj, shtatzënë, u mor nga skafi i Guardia di Finanza, për tu dërguar menjëherë në spital.

Ajo kish emigruar bashkë me të shoqin Halil Halilaj, me anijen “LIRIJA” Durrës.

Edhe sot pas 28 vitesh ky popull vazhdon te vuaje, dhe e ka mendjen per migrim.

Burimi: Naishtedikur.info