Njerez ne rryme
Njerez ne rryme

Filmi “Njerëz në rrymë” është prodhuar nga Kinostudio “Shqipëria e Re” në vitin 1989, bazuar në romanin me titull Të gjithë lumenjt rrjedhin të shkrimtarit Teodor Laço

Regjia: Besnik Bisha, Grigor Stavri, Skenari: Viktor Gjika, Muzika: Kujtim Laro.

Përmbajtja e filmit

Arsen Morina po kalon momente dramatike. Ai mezi reagon ndaj dilemës se çdo të ndodhë me familjen dhe gruan e tij Ana që janë në rrezik. Arseni nuk ka ndërmend të vegjetojë por të jetë aktiv në jetë duke kaluar tragjedi të vogla e të mëdha.

AKTORET

 • Adrian Cerga … Arsen Morina
 • Dhimitër Orgocka … Profesor Bani Bashari
 • Vasjan Lami … Besim Golemi
 • Pandi Raidhi …
 • Zamira Kita … Ana, bashkëshortja e Arsenit
 • Sheri Mita …
 • Sotiraq Bratko …
 • Justina Aliaj …
 • Marko Bitraku …
 • Guri Koço …
 • Niko Qirici …
 • Karafil Shena …
 • Romina Kostari …
 • Rozan Zamputi …
 • Alfred Karapici …
 • Syrja Meçe …
 • Gani Disha …
 • Harilla Vjero …
 • Sarandi Mitre …