Përkthyer nga Xhensila Alla.

Unë do bëj një ndryshim,
Për herë të parë në jetën time
Do jetë me të vërtetë diçka fantastike
Do bëj një ndryshim

Do bëj gjënë e duhur
Ndërkohë që rregulloj jakën
Në pallton time të prefuar të dimrit
Era me godet fuqishëm

Shikoj fëmijët në rrugë,
Nuk kan mjaftueshem për të ngrënë
E kush jam unë që të mbyll sytë?
Të shtirem sikur nuk i shikoj nevojat e tyre

Një shpërfillje e verës, një shishe e thyer
Dhe shpirti i një njeriu
Ndjekin njëra – tjetrën me erën, e di?
Sepse nuk kan ku të shkojnë

Prandaj dua të dish
Po filloj me njeriun në pasqyrë
Po i kërkoj atij të ndryshojë sjelljet./

KultPlus.com