Ka gjithmonë një rikthim në të shkuarën, duke evidentuar detaje të një periudhe që ndoshta me të sotmen lidhet pak ose aspak. Sidomos kur bëhet fjalë për personazhe të famshme botërore, që në një formë apo një tjetër kanë ndikuar në jetët tona. Këngëtare, aktorë, njerëz të medias, etj, kanë qenë dikur të lidhur me njëri-tjetrin, dhe sot për një arsye apo një tjëtër nuk janë më bashkë.


Dikur ata janë cilësuar si çiftet më hot dhe të dashur nga të gjithë.
Sot po kthehemi pas në kohë dhe do të sjellim tek ju disa prej çifteve më hot të viteve ’90, që sot nuk janë më bashkë.

Brad dhe Gwyneth Paltrow

Jonny Depp dhe Kate Moss

Kurt Cobain dhe Courtney Love

Ashton Kutcher dhe January Jones

Maddona dhe Vanilla Ice

Richard Gere dhe Cindy Crawford

Cameron Diaz dhe Matt Dillon

Tate Donovan dhe Jennifer Aniston

Ben Affleck dhe Gwyneth Paltrow

Sidorela Lepri / Bordo.al