-Nuk luajmë më sepse plakemi. Plakemi sepse nuk luajmë më.

-Gazetat duket se e kanë të pamundur të diskriminojnë mes një aksidenti me biçikletë dhe kolapsit të një qytetërimi.

-Kërcimi: Shprehja vertikale e një dëshire horizontale të legalizuar nga muzika.

-Sikur të gjithë ekonomistët në botë të ishin vënë njëri pas tjetrit, nuk do të arrinin asnjë konkluzion.

-Rregulli i artë është se nuk ekzistojnë rregullat e arta.

-Një jetë e kaluar me gabime jo vetëm që është më e ndershme, por më e vlefshme se një jetë e kaluar duke mos bërë asgjë.

-Koha është një mësues i mirë, por i vret të gjithë nxënësit e saj.

-Rinia është e mrekullueshme. Sa krim që shpenzohet më kot tek fëmijët.

-Martirizimi është e vetmja mënyrë si një njeri mund të bëhet i famshëm pa aftësi.

-Nëse s’e hiqni qafe një skelet të familjes, mund ta bëni të kërcejë./Naishtedikur.info