Ka nostalgji për filmat para viteve ’90, pasi ndryshe nga sot, në ato vite nuk lejohej të të transmetoheshin shumë filma të huaj dhe po ashtu mundësitë për të ndjekur artin ishin të pakta.

Për këtë arsye ato filma mbeten të ngulitur thellësisht në memoriet e shumë shqiptarëve.

“Tomka dhe shokët”  e tij ka qenë një film shumë i dashur për fëmijët e viteve ’77.

Një tjetër sukses i regjisores së madhe Xhenfizo Keko, por që nxori në pah dhe aftësinë e një aktori të vogël Enea Zhegu (Tomka). As Zhegu nuk e ka vazhduar rrugën e vështirë e të bukur të aktrimit.

I ftuar në emisionin Top Shoë, Enea Zhegu tregoi se ishte tërheq nga bota e aktrimit pas ’90.

Në vitet e demokracisë  ai ka emigruar dhe ka jetuare punuar jashtë Shqipërisë./a.m/noa.al/