Rock&Rolli në Shqipërinë e viteve ’70

Kompleksi “Pranverë 72”, Viola Duka e Klaudia Shllaku, Çesk Marashi, Albert Naraçi, Nikolin Kurti Mjaftonte...

Horoskopi, e diel 16 qershor 2019

Njihuni me parashikimin e astrologut italian Paolo Fox, për punën, shëndetin dhe ndjenjat, si do të ecë dita...

MËSIMI – Tregim

Një vajze tha diçka që e lëndoi shumë shoqen e saj të ngushtë. Ajo u pendua për...

Në kohën e turneve aktorët kryesisht në Tiranë ktheheshin me borxhe

Nga:Raimonda Shundi Dervishi Në kohën e turneve merreshin dieta modeste dhe aktorët kryesisht në Tiranë...

Ka njerëz që bëjnë tepër mirë në jetën tonë, vetëm nëse ata qëndrojnë jashtë...

Le ta pranojmë: Kush do me të vërtetë, e gjen një mënyrë. Kush nuk dëshiron, gjen justifikime....

Kush mungon gjatë, nuk i ndjehet më mungesa

Në jetë duhet të jeni të pranishëm. Të jemi fizikisht, në mendje dhe në zemrën tonë dhe...

Letra e fundit e dashurisë e pinjollit të Kokalarëve: Kurrë nuk kam dashur askënd,...

15 prill 1945. Lemi Kokalari ishte 23 vjeç dhe kryente shërbimin ushtarak pranë U.S. Army Air Corps, kur...
video

Haxhi Dauti – E njejta mbetet Itaka – Fest 94

Eshte nje vend qe duai bukur si trishtimnje gje tjeter eshte aieshte vendi im Cdo...
video

Myfarete Laze – Flakë e borë

Oh e lire un rrojPer ju kendoj ne keto male me shqiponjaOh e lire un rrojPer ju kendoj...

Ekipi pefaqesues i volejbollit i Gjimnazit “QEMAL STAFA” 1966

Ekipi pefaqesues i volejbollit i Gjimnazit "QEMAL STAFA" 1966.Nga e majta ne te djathte: