SHQIPERI, 1943: Pamje të rralla filmike me ngjyra të realizuar nga Ushtria Gjermane në Shqipëri. Në video shihen disa oficerë të lartë gjermanë dhe italianë, një fshat në veri të Shqipërisë, dhe qyteti i Vlorës.

Posted by FM Images Albania on Thursday, May 12, 2016

Videto me ngjyra janë shumë të rralla të realizuar gjatë Luftës së dytë Botërore, por FMimages Albania ju sjellë një video të rrallë me ngjyra të realizuar në Shqipëri nga ushtarët gjerman.

Në video shihen disa oficerë të lartë gjermanë dhe italianë, një fshat në veri të Shqipërisë, dhe qyteti i Vlorës./Njekomb/