Në galerinë tonë virtuale do të mund të shihni një kolazh fotografish ku shfaqet Tirana ndër vite. Pamjet e mëposhtme tregojnë kryeqytetin shqiptar në kohë të ndryshme dhe transformimet që ka kryer. Hidhini një sy, kjo është Tirana që nuk është më. (TemA)