Këto janë disa xhirime të rralla në video me ngjyra të Shqipërisë siç ishte në vitin 1978. Uroj të them se e mbaj mend atëhere, por isha një vit më vonë.

Gjërat interesante për të parë janë se sa e përhapur ishte propaganda komuniste dhe sa e nivelit ishte gjendja ekonomike e shumicës së njerëzve nga mënyra se si visheshin, deri tek ato pak prona që kishin.

Me sa mund ta njoha video kishte pamjet nga Tirana, Durrësi (zona e plazhit), Fieri dhe ndonjë qytet tjetër për të cilin nuk jam plotësisht i sigurt në këtë pikë. Burimi është Del Bianco Documents