Nga Alba Kepi

Papa Françesku ka reaguar për situatën ku ndodhet vendi ynë.

Papa është shprehur se është pranë Shqipërisë që po vuan dhe lutet për vi, ktima e të pl, agosurit.

Papa Françesku: Jam pranë Shqipërisë që vuan! I jam pranë popullit të dashur shqiptar që ka vuajtur shumë këto ditë. Jam pranë vik, timave. Lutem për të vd, ekurit të pl, agosurit dhe për familjet e tyre. Zoti bekoftë këtë popull që e dua aq shumë. Është i pari vend i Evropës  që kam dashur të vizitoj.”

/Ora News.tv/