Këto pamje të rralla vijnë nga periudha komuniste në Tiranën e vitit 1956.

Në këtë reportazh do të shikoni një paradë mode ku vajzat e reja dhe fëmijët sfilojnë me rrobat e prodhuara në vend para një publiku të gjerë.

Pamjet filmike janë publikuar nga faqja “Shqipëria e harruar”. (TemA)