Të gjithë ata që kanë jetuar në komunizëm, e dinë se mbarë vendi ishte i mbushur me parulla bajate.

Por, për të gjithë nostalgjikët apo ata që këtë nuk e dinë, më poshtë mund ta shihni koleksionin e fotografive të realizuara nga Ferdinando Scianna dhe Martin Parr, që e dëshmojnë këtë fenomen.

ALBANY, Tirana.

ALBANY, Vlora.
(c) Ferdinando Scianna/Magnum Photos.

ALBANIA. Saranda. Sports and Social club. 1990.
ALBANIA. Tirana. Main political building. 1990.
ALBANIA. Fier. A funeral led by a community leader who knew the bereaved. 1990.
ALBANIA. Ksamil. School. 1990.
ALBANIA. An audience watching a Choir. 1990.