Fituese e Anketës Muzikore të Radio Tiranës, Maj 1986.
Muzika dhe Orkestracioni: Aleksandër Vezuli
Teksti: Jani Duri

Kemi ecur bashke ne te dy
neper vite krahe per krahe
nuk e patem lehte kurdohere
cdo gje bashke te dy e ndajme

Para teje ndal veshtrimi im
Dashuri per ty une ndiej
vitet ikin ikin dhe te tjera vijne
prap i ri per mua je

Zemra zemres kur i flet
mijra fjale jane aty
dashuria kur eshte e thjeshte
ajo vetem sjell lumturi

Krahe per krahe ne perseri
do te ecim pa mbarim
gjitmone veten ndiej me te re
kur me mua je shoku im…