Një nga këngët që fitoi çmimin e tretë në festivalin e 25 të këngës në RTSH Muzika: Spartak Tili Teksti: Agim Doci, Dhjetor 1986

Pres nje, nje mengjes ne stacion 
autobusi mbet’ pas, shiu nis e po pikon 
dit’ plot me njerezit ndrine 

dhe drejt me njerez vjen me ngrohtesi 
zemra troket sikur me flet 
po ç’kerkon valle qe vjen tek une nji djale 

Ref. 
eja prane ti ketu, mos u lag kam çader une 
ndrojtje s’kam, nuk te njoh 
tek ty djal njerine e mire une shoh 
me nje mengjes nuk eshte fare çudi 

njerine e mire t’a njoh ta shoh kushdo 
ndaj une per te kendoj me ngrohtesi 
ne jeten tone e gjejme ate ngado 

ne çast ja m’u solli sot t’u them 
ne mes tone nierez zemerbardhe kudo gjen 
n’dite plot me diellin ndrijne 

njehere i takon dhe s’i harron 
per çdo njeri qe eshte i tille 
zerma me thote gjithnje nje fjal’ te ngrohte