Një nga këngët që fitoi çmimin e tretë në festivalin e 25 të këngës në RTSH Muzika: Spartak Tili Teksti: Agim Doci, Dhjetor 1986

Pres nje, nje mengjes ne stacion
autobusi mbet’ pas, shiu nis e po pikon
dit’ plot me njerezit ndrine

dhe drejt me njerez vjen me ngrohtesi
zemra troket sikur me flet
po ç’kerkon valle qe vjen tek une nji djale

Ref.
eja prane ti ketu, mos u lag kam çader une
ndrojtje s’kam, nuk te njoh
tek ty djal njerine e mire une shoh
me nje mengjes nuk eshte fare çudi

njerine e mire t’a njoh ta shoh kushdo
ndaj une per te kendoj me ngrohtesi
ne jeten tone e gjejme ate ngado

ne çast ja m’u solli sot t’u them
ne mes tone nierez zemerbardhe kudo gjen
n’dite plot me diellin ndrijne

njehere i takon dhe s’i harron
per çdo njeri qe eshte i tille
zerma me thote gjithnje nje fjal’ te ngrohte