Porosia e Kujtim Spahivoglit!
Ç’bëhet asaj Tirane, më pyeti Kujtimi në ëndërr. I thashë se edhe teatrin që mban emrin tënd do ta prishin. Ashtu?!! -kërceu përpjetë Kujtimi.

Dhe shau siç dinte vetëm ai. Dëgjo, më porositi. Do të shkosh tek Hajdar Gjuzi në Bërzhitë. I thuaj të bëjë një vandak me thupra thane.

Jepjuani thuprat mbrojtësve të Teatrit dhe kur të vinë prishësit ti zënë me thupra bythëve. Kushdo të jetë! Mos harrro! Në mos erdha vetë! Ashtu së v, dekuri do çohem e do vi me thupër thane në dorë!

Marrë nga muri i z. Ilir Kadia në Facebook