Home KATEGORI Art - Kulture Protagonistët e “American Pie” 20 vite më pas

Protagonistët e “American Pie” 20 vite më pas

193
0

Kanë kaluar 20 vite që kur doli në kinema filmi “American Pie”, ku një grup adoleshentësh në vitin e fundit të shkollës së mesme thurnin plane se si do të kalonin mbrëmjen e maturës. Filmi i vitit 1999 ishte një sukses i vërtetë në mbarë botën, po aq sa edhe seritë e tjera që pasuan, “American Pie 2” në vitin 2001, “American Wedding” në vitin 2003 dhe “American Reunion” në vitin 2012.

Por si janë sot protagonistët e një prej komedive më të bukura të kinematografisë botërore? Shfletoni galerinë për t’i parë të gjithë.

Burimi: Gioproshkodra.com