Një traditë e Teatrit Popullor ka qenë përshëndetja në fund të premierës jo vetëm e trupës së aktorëve, por e gjithë stafit realizues. Në foton e parë “Morali i Zonjës Dulska” (1962), në foton e dytë “Jeta e tjetrit” (1988).

I njëjti prezantim është bërë edhe në 2017 në Kinë, pas shfaqjes “Zbutja e Kryeneçes”, produksion i Teatrit Kombëtar.

Përshëndetja , ngjitja në skenë e trupës realizuese është një moment triumfues dhe emocionues i shfaqjes dhe gjithë pjesës së stafit. Kjo traditë vijon ende në Teatrin Kombëtar.

21 gusht 2018 (gazeta-Shqip.com).