E mbani mend qypin me mjalte, dhe again qe nuk e linte te qete fshatarin asnjehere duke i mare cdo gje qe kishte,

Epo fshatari ja gjeti zgjidhjen, ju ftojme te ndiqni me poshte videon qe ato vite beri nje buje shume te madhe dhe u be pjese e batutave tona cdo dite.

Ju ftojme te ndiqni me poshte videon e mrekullueshme: