Qyteti i Durrësit është një nga qytetet më të vizituar nga turistët. Është një qytet i zhytur në histori me plot pasuri natyrore dhe arkeologjike.

Së fundmi është mbipopulluar dhe janë bërë ndërtime të shumta pa plan e kriter dhe ka marrë një pamje krejt tjetër.

Më poshtë do të gjeni disa foto të qytetit të Durrësit si dukej para 30 vitesh dhe si duket sot.Ora

Sot është shaktërruar nga ndërtimet, ja si dukej qyteti i Durrësit 30 vite më parë

Burimi: Shqiptarja.com