Një mbrëmje e mirë, yll i ndritshëm madhështor që afrohet në qiellin e qartë të verës, së bashku me yjet e qitjes tërheqin njerëzit. Hëna reflekton shkëlqimin që buron në tokë dhe në planetet fqinje. Nata kalon shpejt dhe qielli pastrohet. Ishte me diell, është zgjimi i kaq shumë zemrave të vogla që qëndrojnë këtu e atje. Natyra lulëzon dhe aroma e hijshme dhe e ëmbël e yllit shumëvjeçar dhe kalçantozo përhapet në ajër, e cila frymëzon një këngë melodioze për argjendin dhe armenët. Unë shoh detin e madh që me ngjyrat e tij e ri-fillon peizazhin. Poezia e adhurimeve është një dashuri e pafundme. /DurrësLife