Pesë fustane kam 
sot unë për mbrëmje 
një dua të zgjedh 
e qe më shkon 

Dhe të gjithë ata 
që më adhurojnë 
dua unë t’i çmënd 
të gjithë sa janë 

I gjelbër ky fustan 
tantellë e bardhë 
prapa derës është 
por shumë i gjatë 

Ky fustan i kuq 
me tulipan 
ah sa përmbi gjunjë 
i shkurtër rri 

Ah kjo pasqyrë 
do më tregojë 
sa adhurues 
do me çmojnë 

Në sytë e djemve 
unë do të shikoj 
veç një princeshë 
që lakmojnë 

Dhe fustani blu 
me dekolte 
një puthje në sup 
s’di pse më pret 

Ky fustan i bardhe 
si virgjereshe 
pak kështu do ngjaj 
kush të më prekë 

Ky fustan i zi 
sa ngjeshur rri 
belin tim të hollë 
do më tregojë 

Dhe fustani blu 
me dekolte 
një puthje në sup 
s’di pse më pret 

Ah kjo pasqyrë 
do më tregojë 
sa adhurues 
do më çmojnë 

Në sytë e djemve 
unë do të shikoj 
veç një princeshë 
që lakmojnë 

Pesë fustane kam 
sot unë për mbrëmje 
një dua të zgjedh 
e që më shkon 

Në pasqyrë unë rri 
dhe s’e kuptoj 
kush po loz me mua 
unë apo djemtë