Mbremjen e sotme debora ka perfshire fshatrat turistike te Voskopojes dhe Dardhes. Burime zyrtare bejne me dije se trashesia e debores ne Voskopoje dhe Dardhe ka shkuar 5 cm ndersa ne Bigell ka arritur ne 10 cm.

Te njejtat burime thane se rreshjet e bores kane perfshire edhe ne Qafen e Qarrit dhe Vithkuqin. Zyrtare te Autoritetit Lokal te rrugeve nacionale bëjnë të ditur se nuk ka probleme persa i perket qarkullimit ne keto akse rrugore.

Nderkohe policia ju kerkon drejtuesve te mjeteve te kene me vete ne mjetet e tyre zinxhirë nese do te qarkullojne ne fshatrat turistike dhe rruget nacionale te juglindjes.

Burimi: Meganews.al