Pionieri organ i KQ të BRPSH.

Revistë e përdyjavshme politike-shoqërore, letrare-artistike, teknike-shkencore për pionierët e ciklit të lartë të shkollës tetëvjeçare.

Ardi dhe Anila, Poezi nga Bedri Rama

Vatikani – Shteti më i vogël

Dino Partizani

Mësimi detyra jonë

Valltarët e vegjël

Në shkollën 8 vjeçare “Gjin Pjetri” nxënësit e dalluar

/Naishtedikur.info