Është vera e vitit 1984 dhe shumë shqiptarë i janë drejtuar plazhit.

Fotot e mëposhtme janë shkrepur nga fotografi i mirënjohur Ferdinando Scianna në Tiranë dhe Durrës.

Arançata, kamardare dhe plot argëtime te krijuara me kushte rrethanore.

Këto foto mund t’u duken abstrakte shumë të rinjve sot, por të lindurit para viteve ’80 u rikthejnë mijëra kujtime./GazetaDita