Këto pamje të rralla tregojnë se si ishte Saranda në vitin 1924

Videoja është postuar online nga gazetari dhe shkrimtari Ilir Ikonomi.

Xhirimet janë bërë nga jahti i një anglezi të pasur.

Ikonomi thotë se video tregon se si ishte Saranda pa beton.

“Ja si dukej Saranda pa beton në vitin 1924.

Videoja e rrallë është filmuar nga jahti i një anglezi të pasur që po bënte një udhëtim nëpër Mesdhe.

Në atë kohë, Shqipëria kishte 6 vjet që kishte dalë nga lufta dhe ishte në kërkim të stabilitetit, por kacafytjet mes klaneve politike ishin mjaft të ashpra,” shkruan Ikonomi.

Ndiqini pamjet më poshtë.