Një film biografik me metrazh të gjatë do të vijë për adhuruesit e ikonës së muzikës, Michael Jackson.

Filmi për jetën e këngëtarit është akoma duke u përpunuar dhe do të shkruhet nga skenaristi i famshëm i filmave të James Bond ‘Skyfall’dhe ‘Spectre’.

“The Hollyëood Reporter” raporton se filmi për jetën e Michael Jackson do të filmohet nga John Logan, i nominuari për Oscar dhe do të prodhohet nga Graham King.

Gjithashtu thuhet se filmi do të përfshijë karrierën e Jackson nga Jackson Five./Pagesix /Panorama